NUUD, het vervolg

Ondertussen ben ik een fervente gebruiker van deze natuurlijke deodorant. Ik kan niet zeggen dat de weg zonder twijfel was, maar ik zou niets anders meer willen gebruiken.

Het eerste half jaar had ik een echt haat-liefde relatie met NUUD. Ze waarschuwen je voor een afkick periode voor al de chemische stoffen in andere deo. Zoals iedereen dacht ik dat dat bij mij wel zou meevallen. Ik miste vaak een frisse geur en was vaak bang dat ik niet lekker rook. Om deze periode te overbruggen besloot ik een blok natuurlijke, lekker geurende deo in huis te halen. De combinatie van deze twee producten heeft me door deze periode gekregen.

Sinds ik overgeschakeld ben naar deze deo ben ik ook 3 maanden naar Vietnam geweest. In deze erg warme, vochtige omgeving gebruikte ik ook enkel NUUD. Hier heb ik nooit het gevoel gehad dat ik meer baat zou hebben aan klassieke deo.

Hoeveel kost dit nu

NUUD zelf zegt dat je ongeveer 6 tot 7 weken met een tube deo kan overbruggen. Dit komt neer op ongeveer 40 euro per half jaar. Ik heb echter gemerkt dat ik minstens vier – vijf maanden (afhankelijk van het seizoen) met één tube doe! Dit betekent dat ik in al deze tijd nog maar 4 volledige tubes opgebruikt heb en dus slechts 50 euro aan deze deo kwijt ben na anderhalf jaar. Hiernaast heb ik ook een blok deo in de LUSH aangekocht voor iets minder dan 10 euro. Deze gebruik ik echter enkel in de zomer, waardoor hij na meer dan een jaar nog steeds niet half opgebruikt is.

In aankoopprijs lijken deze deodoranten een grote hap in je budget, maar na een proefperiode van meer dan een jaar ben ik tot het besluit gekomen dat dit niet veel duurder is dan wanneer je ergens anders deodorant aanschaft. Plus… een gezond lichaam is onbetaalbaar. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *